Snickare, målare och mer – byggservicen du söker!

Hjälp med renovering, om- eller tillbyggnad?

Snickare, målare, etc. Byggservicen du söker!

Anlita vår samlade byggexpertis 

Hög kvalitet och bra priser på byggtjänster

Ofta behöver man flera kompetenser inom samma projekt. Till exempel:  snickare, målare, murare, takläggare, anläggningsarbetare och VVS-montör. Vi hjälper dig att samordna all slags byggservice. När du anlitar oss slipper du att själv hålla kontakt med en mängd olika leverantörer. Istället möter du en av våra medarbetare i varje steg.  I vårt team finns alla slags kompetenser och hantverkare som du kan behöva inom byggtjänster. Vi strävar efter att erbjuda toppkvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

På så sätt vet du att det alltid finns en ansvarig person hos oss som du kan vända dig till. 

Se referensjobb här »

Snickare

Med över 10 års erfarenhet inom branschen vågar vi påstå att vi är mycket duktiga på olika typer av snickeriarbeten. Våra snickare har goda kunskaper och stor kompetens. Vi utför det mesta som du kan behöva en snickare till: från en enkel altan till att bygga hela hus. – Oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering så står vi till er tjänst!

Målare

Oavsett om du är villaägare, fastighetsägare eller representant för ett byggföretag, kan du känna dig trygg med att anlita oss för måleriarbeten . Vi ordnar allt ifrån små och snabba målningsarbeten till större entreprenader som sträcker sig över flera år. 

Murnings - och putsningsarbeten

För ett snyggt och hållbart resultat krävs god fackkunskap. Hos Saver Bygg har vi skickliga murare som fixar allt – från traditionell murning och putsning av en enkel trädgårdsmur till uppmurning av stora huskomplex med alla möjliga och omöjliga vinklar.

Takarbeten och takrenovering

Alla tak kräver regelbunden översyn och renovering. Takpapp, tegelpannor och takplåt behöver ersättas med jämna mellanrum. Här får du kompetent hjälp både med renovering och nykonstruktion av tak.   

Vi utför professionell takrenovering för ditt hus och tak utifrån aktuella behov. Det lönar sig i längden att hålla taket i gott skick med regelbundet underhåll. På sätt undviker du att dyra och omfattande skador uppstår. Om du behöver hjälp med nykonstruktion eller större ombyggnad av tak så står vi till tjänst med det också.

Mark- och anläggningsarbeten

Vi är stolta över att kunna erbjuda full entreprenad, från ritning till komplett färdig trädgård att njuta i. Stor eller liten trädgård; villa, förening eller företag. Vi utför finplanering och anläggning av villatomter och hela områden. Bara det bästa är gott nog, det visar vi genom vår kvalitet och noggrannhet. Vårt mål är att ni under lång tid ska få glädje av det arbete som vi gör i er trädgård.

Vi hämtar växter, gräsmattor, träd och buskar från en plantskola som levererar högsta kvalitet. Vi har egna professionella entreprenadmaskiner som grävmaskin och hjullastare till dessa arbeten.  

Professionell badrumsrenovering

Planerar du att renovera badrummet? Är bara det bästa gott nog? Verkar det komplicerat? Våra våtrumsspecialister utför renoveringar av badrum och andra våtrum med högsta kvalitet. Våra våtrumsarbeten kontrolleras av certifierade fackmän.

Att helrenovera badrummet är ett stort projekt som kräver kunskaper, planering och koordinering. Det kan därför vara svårt som lekman att samordna alla delar själv. Men du behöver inte vara orolig. Du kan få allt ordnat genom oss och med en samordnande kontaktperson. Du slipper att själv leta upp och samordna olika hantverkare. Vi har alla kompetenser som behövs för att ta projektet hela vägen från start till mål.