Villa, Sandared nära Borås

12 november 2020
Sandared, Villa, kök

Villa med garage i Sandared nära Borås, med utsikt över Viaredssjön

Här har vi byggt ett riktigt fint hus i lösvirke. Bostadsytan är på 240m2. Bygget skedde under vår och sommar 2020. På bilderna nedan kan du följa hur huset växer fram, exteriört och interiört. 

Mer om projektet

Huset har ritats och byggts på beställning, utifrån kundens egna behov och önskemål. Husstomme och takstolar levererades av Timmele Takstolsfabrik AB.

Köksinstallationen

Vad sägs om köket som vi har installerat - snyggt eller hur? Det kommer ifrån Länghemskök. Förutom att det är vackert så är det tillverkat av de allra bästa materialen. Det borgar för att det här är ett kök som man kan ha glädje av under många år framåt. Vi kan starkt rekommendera Länghemskök till våra kunder.

Kommande altanbygge  

Till våren kommer vi även att komplettera huset med en stor träaltan där de lyckliga ägarna kan njuta av sjöutsikten till en god fika eller när man grillar med goda vänner på sköna sommarkvällar.

Förberedelse av trädgård

Markberedning utförs i trädgården runtom huset som förberedelse för plattläggning, asfaltering och installation av trädgårdsbelysning. Värmekabel kommer att installeras under garageuppfarten för att motverka isbildning och halka under vinterhalvåret.