Ställningsbyggare för Stockholm...  

Göteborg, Malmö och resten av landet – uthyrning av erfaren personal 

Vi hyr ut personal för ställningsmontage på alla slags byggen. Saver Bygg lämnar ingenting åt slumpen när det gäller kvalitet och säkerhet. Vi eftersträvar alltid högsta standard. Våra ställningsbyggare är erfarna och kompetenta. Personal till Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av landet. Även för stora kontrakt.

Fokus på säkerhet

Vi lägger som ställningsföretag, särskilt fokus på HMS-frågor (hälsa, miljö och säkerhet). Svenskt säkerhetstänkande för ställningsbyggnad kan stå som en förebild för resten av Europa.

Det börjar med kompetens inom säkerhet och säkerhetsanalys och praktiseras på plats med säkra verktyg och utrustning för personskydd. Vi är måna om att vår personal är utbildad i och följer gällande rutiner och bestämmelser.

Mångårig erfarenhet och kvalitetstänkande

Våra kompetenta medarbetare har lång erfarenhet av ställningsmontage. Det gör att du kan förvänta dig ett professionellt utfört arbete.

Vi levererar kvalitet genom kontinuerliga förbättringar. Vår strävan är nolltolerans till avvikelser som rör kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö.

Ställningsbyggare uthyres i hela Sverige

 Var behöver du bygga ställning? Stockholm, Göteborg, Malmö eller en annan del av landet?

För oss spelar det ingen roll, vi hyr ut ställningsbyggare till byggen i hela Sverige och även i övriga Skandinavien. Hur stort är projektet? Vi levererar både för små och stora kontrakt.  

Vårt motto: Tänk säkert, arbeta säkert – var säker!